Tiimi

Heips!

Olen Nika, Tratun puheenjohtaja ja idean keksijä. Toimin TuSetalla Transryhmän vetäjänä ja opiskelen Turun yliopistossa kemiaa.
Harrastuksena lähinnä viherkasvit ja ruuanlaitto sekä leipominen. Alunperin olen Porista, mutta siitä ei tarvitse puhua. Vuosi sitten en olisi uskonut että itsestäni löytyisi tällainen aktivisti ja järjestöihminen, mutta tässä sitä ollaan…


Heipä hei!

Tämän poitsun nimenä toimii Saku. Tratussa toimin rahastonhoitajana ja varapuheenjohtajana. Oon myös se, joka painii teknologian kanssa, että saadaan kaikki hienot tiedot meijän nettisivuille.
Tällä hetkellä oon sijottunu Jyväskylään opiskelemaan jotain kummallista tietotekniikkaa. Kissat on ylivoimaisesti parhaimpia eläimiä ja rakastan kaikenlaista luovaa toimintaa tarinoimisesta musiikkiin. Oon videopelien sekä kaakaon suurkuluttaja.
Yleisesti voin sanoa, että oon aika positiivinen ja energinen heppu, joten ehkä senkin takia mun tehtävä on osittain myös heittää niitä huonoja vitsejä ja pitää tunnelma katossa.


Heyo~

Nimi on Heiska ja toimin Tratun hallituksen sihteerinä ja pääasiallisena mediavastaavana. Opiskelen Jyväskylän yliopistossa taidehistoriaa ja taidekasvatusta.
Piirrän ja kirjoitan harrastuksenani videopelejä unohtamatta. Harmaa on hyvä väri, niin kuin vanhassa ja viisaassa Ismo Alangon kappaleessakin todetaan. Minut voi kuulla toistelemassa lausetta “mitä on uni?” ja välillä minua on myös syytetty vampyyriksi. Kuka tietää totuutta, hmm?